XL Industri

Efter 21 år i den traditionella handeln till återförsäljare med verktyg och maskiner så har vi tagit steget och startat e-handels bolaget XL Industri som skall bli en handels plattform som skall sälja sitt eget varumärke XL industri.

Med samma strikta kvalitetskontroll och kundservice som vi alltid haft så kommer vi sälja våra produkter runt om i Europa. Vår målsättning är att erbjuda de absolut bästa produkterna till de absolut bästa priserna. Alla våra produkter är också fraktfria med fria returer för att du som kund skall känna dig trygg med att du gjort bästa tänkbara affär. Nämnvärt är också att vi har 3 års garanti på de flesta maskiner/svetsar.

Welds online

För att tillgodo se alla tänkbara behov oavsett om du är en som använder dina maskiner/verktyg någon gång om året eller om du är en erfaren mekaniker som använder dina verktyg dagligen. Därför har vi tre olika kvaliteter, BASIC-LINE  är ett bra alternativ för hobby/semi proffs samt PRO-LINE för seriösa semi- proffs och PREMIUM PRO- LINE för verkliga proffs eller kunder som värdesätter det bästa tänkbara verktyget/maskinen.

Vårt lager och huvudkontor ligger i Halmstad-Sverige men vi har kontor/kundservice i flera Europeiska länder för att du som kund skall bemötas av en kunnig representant i ditt eget språk.